Over 't Eanters Zuivelboertje


‘t Eanters Zuivelboertje is ontstaan doordat eigenaar Dennis ter Denge een passie heeft voor zuiveltechnologie. Hij studeert voedingsmiddelentechnologie aan Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden waar hij zich bezighoudt met praktische en specialistische zaken, zoals kennis van de productiemogelijkheden, producteigenschappen en gezondheid.
 
Om zijn interesse in zuiveltechnologie toe te passen, heeft hij verschillende materialen voor het maken van zuivelproducten aangeschaft om thuis te experimenteren. Op dit moment zijn er verschillende smaken kwark ontwikkeld:
   - Naturel
   - Aardbei
   - Banaan
   - Liquor 43
   - Advocaat
   - Advocaat Deluxe
   - Stracciatella
   - Vanille
 
De bovenstaande smaken worden op z’n tijd op bestelling geproduceerd. Indien er geproduceerd wordt, zal dit worden geplaatst op deze website. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u mij een bericht sturen!
 
‘t Eanters Zuivelboertje
Een eigenwijs potje zuivel
Contact gegevens:
't Eanters Zuivelboertje
Erve Hagemans 7
7468 JV Enter
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Website created by Dennis ter Denge - © 2021

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.